Categories
Без категория

Кали се видя с мъжа си и Ива Екимова извън Къщата

Фолкпевицата се срещна с мъжа си и Ива Екимова.

Както знаем пред закона всички са равни, но някои са по-равни от останалите. Това важи в пълен случай и за правилата на ВИП Брадър. Всеизвестен факт е, че съквартирантите не могат да получават абсолютно никаква информация от външния свят. Това обаче, май е само за пред камерите, тъй като преди няколко вечери Кали имаше участие в софийска дискотека, където „изненадващо“ я чакаха новия й мъж Влади и изгонената от Къщата на ВИП Брадър Ива Екимова, с която се сприятелиха доста в предаването!

Ники Кънчев неведнъж е заявявал в ефира на Нова телевизия, че някои от звездите напускат Къщата поради работни ангажименти, но това се случва под зоркия контрол на Големия брат, който ангажира няколко „здрави момчета“ да се грижат за звездите и да не им позволяват да получават каквато и да е информация от външния свят.

Фолкпевицата Кали явно не е забравила за обещанието, което пое пред Тити Папазов и продължи да събира средства, с които да бъдат спасен баскетболния Левски София. Тя обиколи на няколко пъти дискотеката с призив хората да помогнат с каквото могат на синия отбор!

коментар(и)