Categories
Без категория

Кали нападна Ели Кучкова

Фолкпевицата нападна остро Ели Кучкова.

Популярната фолкпевица показа своя нрав и нагледно показа, че иска да бъде един от лидерите в Къщата, с когото всички трябва да се съобразяват. Кали нападна Ели Кучкова с доста провокативни въпроси, на които в крайна сметка плеймейтката отказа да отговори.

Певицата не вярва, че единствените доходи на Кучкова са единствено от снимки във видеоклипове и модни списания, тъй като според нея една подобна работа се заплащала със суми от порядъка на 250 до 350 лева! Плеймейтката обаче, опроверга тези твърдения и заяви, че сумите, които получава са няколко пъти по-големи, тъй като само посещението при стилиста й струва поне 100 лева.

Индиректно Кали се опита да потвърди слуховете, че Кучкова е „държанка“ на богати бизнесмени, които си плащат за нейните ласки. Всъщност славата на почти всички плеймейтки е такава. Например нейната подгласничка от конкурса проведен миналата година Биляна Евгениева беше близо до брак с Христо 100-те манекенки, но авантюрата й с Благой Георгиев провали минаването под венчилото.

Остави твоят коментар

коментар(и)