Categories
Без категория

Кали за малко да загине в Дубай, ето какво се случи – gp-gallery.com

Кали изтегли късата клечка с екзотичните пътувания. След като колежките й в чалгата се скъсаха да ходят до Дубай и обратно тази зима, и тя реши на свой ред да посети скъпарската дестинация. Но удари на камък,пише „Хотарена“.

Потопът удави всичките й надежди да изкара една прекрасна любовна ваканция.Певицата от месеци планирала пътуването до Дубай“.

С любимия й Влади решили да изкарат празника на мама – 8 март – на родна почва, да бъдат с тримата синове на Кали.

После ги оставили на баба им и отпрашили за летището, предвкусвайки една мечтана седмица, изкарана в плажове, СПА и любовни ласки между чаршафите в луксозната си хотелска стая. Както обаче обикновено става, човек предполага, Бог разполага. Кали и любимият й Владо предвидили и планирали всичко по пътуването си, само не и времето.

Като цяло времето в Дубай се смята за константа – винаги топло, винаги приятно. Не и този път. Говори се, че двойката пристигнала в емирството точно в разгара на най-силните дъждове, които буквално го удавиха и превърнаха улиците в реки.

„Жалко за Галето! Тя толкова рядко си позволява почивка и точно когато успее да се уреди с малко свободно време, да извади такъв лош късмет!“, цъкат с език близки на певицата. За последен път тя успя да се уреди с безоблачна почивка преди цели 3 години – малко преди да проличи бременността с третия й син.