Categories
Без категория

Калин Врачански разголи душата си, призна за гаджетата – gp-gallery.com

Калин Врачански, който е сред участниците в шоуто „Като две капки вода”, признава пред списание LOVE style, че в момента няма приятелка. „Свободен електрон съм. Имам моменти, в които не съм бил сам, макар и за кратко. Може би причината е в мен. Явно аз съм кофти човекът в цялата тази работа и затова не се получават нещата”, откровен е Калин пред изданието.

Той обаче винаги запазва приятелски отношения с бившите си гаджета. Така е и с актрисата Силвия Петкова. Дори наскоро ходил на рождения ден на майка й. На друга своя екслюбима пък станал кръстник на дъщеря й.

Актьорът споделя още, че му е минавала идеята да създаде семейство, но никога не е предлагал брак, а и не мисли, че някога ще стане.

„Двама души могат да имат прекрасно семейство и хубави отношения, без да ходят да се подписват някъде. Едва ли това би било гаранция да останат до края на живота си заедно.

И за деца съм се замислял – но нека намеря подходящата жена. А и като като остана с племенниците ми, и си казвам – има време”, смее се Врачански.

Той не крие, че на сцената е претърпявал немалко инциденти. В една постановка дори стъпил накриво и после снимал филма „Вила Роза” с шина на крака.