Categories
Без категория

Как една маймунка, яхаща всеки богат клон – Ирина Тенчева/Сарачинова, опита да възседне и БЛИЦ – gp-gallery.com

Ирина Тенчева/Сарачинова се похвали преди дни, че е осъдила БЛИЦ и за пореден път използва една лъжа, за да си направи реклама. Пропусна обаче да уточни, че делото още се води и предстои да мине на по-горна инстанция. Така че Темида още не се е произнесла в ничия полза.

Бившата секретарка, потънала в забвение, все пак нахално не се поколеба да яхне най-харесваната и четена информационна агенция, за да припомни за съществуването си.

Не че ежедневно не тормози потребителите във фейсбук с напълно незначителни и досадни подробности от бита си, само и само да има някаква публична изява, тъй като отдавна дори роднините й са забравили името й. Впрочем променяно няколко пъти покрай секс аферите и любовните предателства, в които единствено е специалистка.

Сама от сутрин до вечер си публикува снимки – какво е яла, какво е готвила, къде се разхожда с домочадието си. Оплаква се обаче, че БЛИЦ е публикувал преди година снимка на новородения й син Самуил. Само че никому неизвестната дотогава Тенчева или Сарачинова (объркваме се от многобройните имена на палавата госпожа), пропусна да отбележи, че нашите фотографи не са дебнели зад ъгъла, а фотосът бе публикуван във фейсбук от няколко други потребители.

С днешна дата ние искрено съжаляваме, че сме показали детето й и нея. Защото само чрез БЛИЦ би могла да стане популярна една никому неизвестна бивша секретарка, чието име се чу единствено благодарение на подмолния й характер и серията от предателства, които извърши.

Тенчева/Сарачинова не се посвени да развали цели две семейства. Първо предаде бащата на двете си деца, в чиито палат се хвалеше, че живее охолно като милионерска съпруга. Намери си обаче друг баровец, който имаше предимството пред мъжа й Георги да е известен. И хоп – досущ като маймуна побърза да се хване за новия, по-изгоден клон. Нищо, че така отново извърши скандално предателство – към приятелката си и колежка Вихра Петрова, отнемайки й съпруга и баща на дъщеря й Ава – Иван Христов. Който впрочем беше шеф на напористата блондинка, потресла всички телевизионери във фирмата на опосума с наглостта си и потъпкването на всякакъв морал за собствена изгода.

Коя беше Тенчева/Сарачинова, преди да се зашуми за нея в медиите покрай скандалните й любовни изцепки – бивша секретарка на известен бизнесмен, чието име ползваше напоително, та да бъде забелязана покрай него. Известността до такава степен я главозамая, че не се замисли да се показва и да се хвали как е успяла да завърти главата на Иван, преживяващ криза в брака си. Нима това не е по-подмолно и неморално от публикуването на поздрав за новородено бебе в медиите.

Жалко, че в България известността винаги е на всяка цена, у нас да си популярен и да те познават е най-важното за жени от класата на Ирина – цицорести блондинки, захапали богати мъже, които да ги издържат и минаващи през „трупове”, за да достигнат до следващия по-богат и по-известен мъж.

А когато хората все пак успеят да забравят черната им слава, се опитват да се облекат в бели роби и да парадират с новородена благочестивост. Само че, за щастие българите не са толкова глупави и помнят добре кой и как се е добрал до пет минути ефирно време и едва ли някога ще забравят, как тази госпожа разби две семейства, за да се настани в палат в „Драгалевци” и да си гарантира още няколко години охолен живот.

А и те са вече преброени, тъй като напук на хвалбите й не тя дава криле на продуцента Иван Христов да развива бизнеса си, западнал фатално, откакто Тенчева/Сарачинова му топли леглото. Иван беше във вихъра на тв кариерата си и натрупа милионите си от продуцентство на успешни предавания, докато беше със съпругата си Вихра Петрова – опитна журналистка с дългогодишна и успешна кариера в телевизиите. А както се вижда и добра и отдадена майка, която въпреки жестокия удар успя да се изправи, да си гледа детето и дори да прости на мъжът, когото подкрепяше и обичаше повече от 10 години!

Е, времето е най-добрият съдник и вместо Тенчева/Сарачинова да се радва, че на първа инстанция със сълзите си е постигнала временен успех и ползва едногодишния си син, за да спечели още някой лев, по-добре да потъне окончателно в пълна неизвестност и да спаси и малкото останала чест на Иван Христов и на себе си като майка на три деца.

А ние й обещаваме, че ще й помогнем – повече никога да не се добере до възможността да яха БЛИЦ за користните си цели.