Categories
Без категория

Как да си спретнете бляскаво парти, достойно за Холивуд?

Подарете си незабравимо парти с Rigth Rental

Мечтали ли сте да присъствате на някое грандиозно, бляскаво и луксозно холивудско парти? Сънували ли сте как танцувате, окъпани в диамантена светлина, сред звезден прах, заобиколени от красота, изисканост и разкош? Искало ли Ви се е да влезете в ролята на някоя прочута знаменитост, макар и за един ден?

Не е задължително да сте се снимали в куп известни филми, за да се почувствате като звезда. Всичко, от което имате нужда е добро настроение, желание за забавление и няколко тематични детайла. Вижте как да си спретнете бляскаво парти, достойно за Холивуд.

Червен килим

„Алената пътечка” е сред най-ярките символи на холивудските партита и приеми. Емблематичното „килимче” може и да не е вълшебно като това на Аладин, но със сигурност придава блясък, стил и приказна атмосфера на всяко събитие. Ако искате да накарате гостите си да се почувстват като истински филмови звезди, то тогава червеният килим трябва да бъде на челно място в списъка Ви със задължителни елементи.

Предпазни мерки

Блясъкът на Холивуд е тясно свързан с милионите предани и екзалтирани фенове, които биха направили всичко, за да се срещнат със своите идоли. Любовта на почитателите е мощна стихия, която много бързо може да излезе извън контрол. Именно по тази причина, всяко официално събитие е оборудвано с преграждащи въжета, колчета и поне двайсетина „якички” момчета. Няма нужда да си търсите телохранители, но няколко символични заграждения със сигурност ще придадат на партито Ви по-автентичен вид.

Храна на показ

На едно звездно тържество всеки детайл трябва да излъчва стил, лукс и красота. Ако целите да пресъздадете класата на Холивуд, най-добре заложете на изискани дисплеи и шампаниери, които елегантно да акомпанират подбраните ястия и напитки. Освен това, огледалният блясък на метала ще създаде у гостите Ви усещането за безброй малки огледала, отразяващи грациозните им движения.

Оригинални детайли

Ако искате партито Ви успешно да се конкурира със звездните церемонии е добре да го „снабдите” с интересни декорации и много светлина. Няколко ледени скулптури „джобен формат” са оригинален и красив вариант, достоен за холивудска забава. Друг лесен начин да придадете стил, блясък и празнична атмосфера на събитието е да разположите елегантни свещници из цялото помещение. За още по-тържествено настроение заложете на голямо количество дребни, но ярки източници на светлина. Те ще създадат усещането за десетки камери и обективи, следящи всяко движение на знаменитите Ви гости.

Търсите висококачествено оборудване за парти, вдъхновено от блясъка на Холивуд? Right Rental ще Ви предостави всичко необходимо за организирането на една незабравима вечер. Тук ще откриете не само стил и красота, но и комфорт, функционалност и достъпни цени.

коментар(и)