Categories
Без категория

Как да си изберем бижута за балът!?

Ето как да съчетаете бижуто с роклята и обувките!

Абитуренският бал, е едно от най-значимите събития в живота на всяка жена. Едва ли има момиче, което не си, е представяло как ще изглежда на абитуренската си нощ, с каква рокля, обувки, прическа и бижута ще бъде. През последните години, обаче ставаме свидетели на все повече нестандартни рокли, които, обаче са подходящи по-скоро за Хелоуин, отколкото за абитуренски бал. За да привлекат вниманието върху себе си или по-друга причина, все повече момичета се обличат в нетипични и нестандартни рокли, които едва ли ще облекат отново, дори да им се отдаде възможност за това.

Роклята, е най-важния елемент от външния вид на едно момиче, което се подготвя за абитуренския си бал, но от съществено значение са и бижутата, с които ще придаде финален завършек на тоалета си. Те трябва да бъдат избрани според роклята, а не обратното. В този материал ще Ви дадем няколко съвета, относно избора на бижута и на какъв тип аксесоари да заложите, които да паснат по най-добрия начин на роклята Ви.

Ако роклята Ви, е в натурални цветове – зелено, синьо, червено и прочие, то най-добре се доверете на флоралните аксесоари. В случай, че роклята Ви, е на цветя, то заложете на семплите бижута и едно цвете в ушите ще бъде достатъчно, за да придадете финален завършек на тоалета си. Ако роклята Ви, е по-семпла пък може да я украсите, като и добавите някое цвете към нея или пък да използвате флорални бижута, за да оформите тоалета си. Панделките и бижутата с кристали са подходящи за всички тоалети, но не трябва да прекалявате с тях, за да не се превърнете от красива абитурентка в коледно дръвче. Кристалите Сваровски са едни от най-предпочитаните бижута от бъдещите абитурентки. Те са идеално решение, предвид достъпната си цена и уникалния им дизайн. Ако пък желаете да вкарате нещо екстравагантно във вида си, може да заложите по-дълги обеци с формата на слонова кост или тип висулки.