Categories
Без категория

Как да свалим мацка в дискотеката

Не бъдете срамежливи. За всеки влак си има пътници.

Поредната събота вечер, в която гледаш футбол по телевизията, а компания ти прави двулитровка бира, която вече е на свършване. Двубоят е скучен и обикновено в този момент те осеняват спомени за бившата или друга мацка, която те е отрязала наскоро. Вместо да изпадаш в депресия и самосъжаление, най-добре излезе навън и потърси „нова отрова“.

Най-бързия и лесен начин за свалка, флирт или просто запознанство с момиче е в дискотеката. Условията го предразполагат, а и под „бесните ритми“ на Галена, Преслава и останалите чалга диви, момичета са „по-разговорливи“ или поне повечето от тях. Незнайно защо обаче, повечето момчета се притесняват да заговорят някое момиче или го правят по такъв начин, че сами да опропастят шансовете си с нея. Забравете за репликите от рода на „Ей, кукло, искаш ли да отидем в тоалетните. Виждам, че ме желаеш. Не изпускай шанса си“ или други подобни. Не сте Ален Делон, а дори и той няма да си позволи такова надменно поведение спрямо „обекта“ на своите желания.

Ето какво трябва да направите. Не е гаранция, че ще си тръгнете заедно, но със сигурност ще постигнете много повече, отколкото да я плеснете по задника и да й кажете, че „Тази вечер, Аполон ще я посети“:

1.    Потърсете зрителен контакт с момичето, което сте си харесали. Привлечете вниманието й по някакъв начин. 2.    Ако не успеете да изпълните стъпка 1, то не се притеснявайте. Не всичко е загубено. Може просто момичето да е срамежливо. 3.    След като съберете достатъчно кураж, изберете подходящия момент и я заговорете. Няма нищо страшно в това, но се постарайте да го направите „като хората“. Попитайте я как е, какво прави, откъде е, с какво се занимава и други подобни теми. Може дори да й направите комплимент за визията. При всички случаи не я питайте „МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ“ и се старайте да поддържате разговора жив, но не и да й вадите думите с „ченгел“. 4.    Разменете няколко наздравици, потанцувайте и установете по-интимен контакт. Отделете я от нейните приятелки и споделете за своите чувства и желания към нея, но не бъдете нахални или груби.

5.    Дори да не си тръгнете заедно – поискайте й телефона или фейсбука, за да участвате в играта „Втори шанс“ и евентуално да се видите на кафе на следващия ден!

Остави твоят коментар

коментар(и)