Categories
Без категория

Как да отслабна?

Отслабни бързо и трайно само с няколко прости стъпки.

Отслабването е строго индивидуален процес и се отразява при всеки различно. Например някой Ваш приятел може да свали от 5 до 10 килограма в рамките на един месец, без да се подлага на изтощителни диети и тренировки, за разлика от Вас, които се бъхтите по цял ден в кухнята и фитнес залата и с 300 зора успявате да смъкнете 1-2 килца от кантара, които впоследствие си възвръщате със скоростта на светлината.

Реклама:

Това се дължи на познатият ни метаболизъм, който играе ключова роля при усвояването на хранителните вещества от тялото. Някои хора имат много бавен метаболизъм, други нормален, а пък трети свръхбърз, който им позволява да си похапват абсолютно всичко, което пожелаят и да изглеждат по невероятен начин, без абсолютно никакви усилия!

Все пак не си мислете, че битката с килограмите е загубена още преди да е започнала! Напротив! Възможно е да отслабнете и да постигнете желаната фигура, но просто ще Ви коства много повече усилия, отколкото на някои други хора. Неслучайно хората са казали „трай бабо за хубост!“.

За да свалите успешно килограми има няколко „неписани правила“, които трябва да спазвате. Ето за какво става дума.

– Намалете калориите. Съветвам Ви да се обърнете към специалист, който да Ви изготви специален режим на хранене! В интернет е показано как можете сами да си съставите такъв, но за траен и сигурен вариант – обърнете се към специалист-диетолог!

– Избягвайте сладки, мазни, тестени храни; газирани напитки, алкохол и т.н. Казано с две думи – забравете за „джънк храните“!

–  Спортувайте активно – поне 3-4 пъти в седмицата.

–  Пийте много вода! Поне два-три литра на ден. Тя спомага за по-бързия обмен на веществата.

–  Използвайте хранителни добавки. Припомням Ви, че те нямат абсолютно нищо общо с т.нар. анаболи и от тяхната употреба няма да Ви стане нищо, освен ако не се стигне до прекаляване или имате специфични заболявания и проблеми с бъбреците, сърцето или друга част от организма.

Остави твоят коментар

коментар(и)