Categories
Без категория

Как да изберете козметично оборудване?

В съвремието козметичното оборудване и неговото полагане във вашия салон за красота, са първите най-важни стъпки за успех на вашия бизнес. Именно затова, в следващите няколко редове сме ви подготвили кратка информация, кое оборудване е подходящо за вашия салон и какво трябва да имате предвид, ако заложите на някое от тях.

• Дарсонвал – Функцията на този уред е да генерира високочестотни импулси от ток. Като целта им е да въздействат върху състоянието на кожата, върху кръвноснабдяването, като го подобряват, върху секрецията на жлезите, както и да ускоряват метаболизма и др. Уредът се използва също върху третиране на кожата на главата, като предпазва от косопад и предотвратява плешивост. На пазара, можете да го намерите с различни накрайници, подходящи за всяка част от тялото.

• Детоксикатор – Този тип устройство е предвидено за самопочистване на тялото. Това се извършва чрез помощта на водната детоксикация. След неговото използване, клетките възобновяват своята енергийна функция, а това от своя страна спомага за подобрение във вашите жизнени показатели. Обикновено се прилага върху стъпалата на индивида, под формата на детоксикираща водна баня с помощта на електроди от мед.

• Лапма Лупа – Този вид лампа, обикновено се използва в комбинация на останалите приспособления, като служи за оптическо увеличаване на третираната кожа. Прибижаването варира между 3 и 5 пъти, в зависимост от дьоптера на лещата.

• Пароозонатор – Този апарат служи за произвеждане на топла пара, в някои случаи – водна струя, които въздействат върху кожата, като отварят порите ѝ и я правят по-мека. След използване на този уред, кожата става по-подхранена и лесна за друг тип последващо третиране. Подходящ е, също така и за хора с проблеми на дихателните пътища (страдащи от астма, например).

• Фриматор – Функциите на този тип уред са предвидени за грижата за кожата на лицето. Важно е да се отбележи, че той е най-често разпространеният в козметичните салони. Предпочитан е, тъй като работи с утразвук, който е с доказана ефективност върху почистването на кожата.

• Стерилизатор – Подходящ и задължително приспособление за всеки един козметичен салон. Този уред е предвиден за стелиризиране на всички инструменти и техните накрайници.

• Козметични легла – Важен асортимент за вашето козметично оборудване, като моделите им са различни, а цената им е в зависимост от притежаваните от тях допълнителни функции.

• Козметични столове- те се използват, за да създадат удобство на клиентите ви, когато процедурата не изисква тяхното легнало положение.

• Столове за козметиците- важна част от вашия салон, за да направите часовете прекарани в работа на вашия персонал удобни, без да натоварват допълнително.

Изборът на козметично оборудване вече е толкова лесен, като дори не се налага да напускате дома си и можете да поръчате всичко, докато стоите пред компютъра.

коментар(и)