Categories
Без категория

Какво стана с най-малката дъщеря на Кръстника Иво Карамански – gp-gallery.com

Застрахователното страшилище от средата на 90-те „Корона Инс“ – най-ценната от фирмите на култовия ъндърграунд герой Иво Карамански, съществува и до днес. Само че отдавна се занимава с друга дейност – частно детективско бюро, управлявано от най-малката от трите дъщери на Кръстника – Александра Караманска.

Специалисти в бранша твърдят, че това е една от най-добрите агенции в София, работи дискретно и пипа здраво, когато се наложи. Самата Александра, която е само на 28 години, вещо ръководи екипа си от бивши ченгета, пише пише столичен седмичник.

Щерката на Иво Карамански разказва, че работата наистина е като в романите на Реймънд Чандлър – най-често се занимава с преследване на неверни съпрузи. Иначе „Корона“ е специализирана и в корпоративна дейност, като проучва произхода на капитали и инвестиции при крупни сделки.

Наскоро се заговори, че роднините на кмета педофил от Стрелча Иван Евстатиев са искали да наемат детективското бюро, за да се разрови покрай обвинението в изнасилване на непълнолетната девойка. Александра Караманска обаче отказала, защото избягва да се занимава с тежки криминални казуси. Младата брюнетка се подсмихва, че макар да не й е оставил митично наследство от стотици милиони, за което до днес се шушука из подземния свят, от Иво Карамански е наследила безбройните му контакти, които са ключови за днешното й занимание.

Иво Карамански-Кръстника бе сочен за един от най-силните подземни босове на България. Приживе той бе съсобственик на застрахователното дружество „Корона инс“ и имаше участие в още ред фирми, занимаващи се с разнообразна дейност. Остава в историята като Кръстника, като прякорът му е даден от пресата.

Карамански има 3 дъщери и един син, като Александра е най-малката от щерките му. Тя е едва на 11 години, когато Кръстника е разстрелян при пиянска свада.

loading…