Categories
Без категория

Какво им прави Ивайла Бакалова на шейховете в Дубай?! – gp-gallery.com

Славата й на нумероложка, с която Ивайла Бакалова се сдоби у нас, вече се е понесла и над Обединените арабски емирства. От няколко години Мис България живее в Дубай, където се занимава с недвижими имоти, но вече и там има солидна клиентела от заможни господа, бизнесмени, та дори и шейхове.

Една от най-красивите българки се запали по нумерологията преди около 4 години. Отначало Ивайла се интересувала чисто любителски. Но след като сбъднали се прознози за бъдещето й, направени след нумерологични изчисления от нейн познат, който се занимавал професионално с точната наука, я убедили, че няма шега, няма измама, самата тя се амбицирала

да се посвети в тайните на числата

и тяхното значение.

Едни от първите й клиенти сред софийския хайлайф били Петко и Яна Димитрови. Бизнесменът и хореографката тамън бяха изпратили над над 200 души покани за насрочената им на 5 октомври 2013 г. сватба, когато Ивайла Бакалова обърна с главата надолу плановете им. След няколко бързи сметки миската била категорична, че ако скрепят любовта си на вече избрания ден, най-много до 3 години ще последва развод, и то придружен с огромни скандали.

Пророчеството стресна младоженците и без въобще да се церемонят, те насрочиха вричането си за нова дата – с две седмици по-късно. От всичко това очевидно е имало полза, тъй като три години след брака им Яна и Петко се радват на щастлив семеен живот, а синът им Доменик с нетърпение очаква момента, в който ще стане батко на братче или сестриче.

За уменията на Ивайла да борави с числата се е разчуло и в Дубай. Бакалова работи в голяма медународна компания за недвижими имоти, а офисът й е в най-престижния бизнес център в емирството. Не е трудно да се досетим, че в съседните офиси са настанени мощни компании, притежание все на

влиятелни бизнесмени от целия регион

В началото миската започнала да врачува на колежките си в офиса, но славата й бързо се разнесла. „Наскоро с нея се е консултирал за някаква крупна сделка роднина на един от тамошните шейхове. Доколкото разбрахме, и самият той е участвал в нея и е останал много доволен от препоръките на българската нумероложка”, твърдят миски от близкото обкръжение на Ивайла Бакалова. Въпреки че услугите й търсели заможни араби, Мис България не е обърнала умението си да борави с числата в печалбарство. „Макар и в Дубай, от България постоянно приятели ме търсят за съвети. Нямам претенции, че съм някакъв супер специалист, както и не се занимавам с това, за да печеля пари. Просто се научих да чета неща от миналото, които няма как да знам, и неща от бъдещето, които след това се случват. Не крия нито доброто, нито изпитанията пред приятелите си”, казва за хобито си Ивайла.

Макар да успя да се устрои добре край Персийския залив, Бакалова не смята да изкара останалата част от живота си там. Е, освен ако не й е писано

да срещне там нова любов

„Тук животът е устроен по възможно най-добрия начин, но не мисля, че ще мога да остарея сред пустинята. Много ми липсва природата в България, планините, зеленината… Когато с дъщеря ми Рая тръгнахме към Дубай, си казахме, че ще останем тук най-много 5 години. Вече ги преполовихме…”, добавя Ивайла.

Има тапия за счетоводител

Макар да продава недвижими имоти в Персийския залив, професията на Ивайла Бакалова е друга – тя има диплома за счетоводител. Миската завърши икономика, счетоводство и финанси в УНСС.

Една година ходи с пирон в крака

Една година Ивайла се придвижваше с пирон в крака сред бруталната контузия в риалитито „Къртицата”. Красавицата увисна във въздуха от мрежа, коляното й пострада жестоко, а възстановяването от тежката операция й коства месеци на легло, лечение зад граница и нечовешки болки.