Categories
Без категория

Какво да очакваме от Samsung Galaxy J5 2016? – gp-gallery.com

Samsung Galaxy J5 е един телефон, който беше пластмасов и с нормални характеристики – като цяло нищо особено. Тази година обаче на пазара се появява Samsung Galaxy J5 2016 – метален телефон, който иска да промени статуквото и да направи впечатление на телефон от по-висок клас. Под капака нещата не са много по-различни, но ще ги погледнем. Достатъчен ли е този ход, за да промени мнението на хората модела?

Ако трябва да сме по-точни промените са следните – метална рамка, която увеличава стабилността и елегантността на телефона. Наличен е в три различни цвята, има много добра батерия и една идея по-голям екран от своя предшественик. Сега ще разберем това достатъчно ли е, за да превземе телефоните на ниски цени в средния клас.

Според мен Samsung Galaxy J5 2016 може да го направи. Аргументите са следните – металът, полираните ъгли, гладкият блестящ гръб, възможност за премахване на капака и батерията, по-големият дисплей. Харесва ми, че телефонът е една идея по-тежък. Това за мен е един от най-видимите признаци за добра изработка. Корпусът издържа на натоварване, AMOLED екрана също ме учуди с устойчивостта си към натиск.

Ние разгледахме телефон, който беше зареден с Android 6.0.1 като версия. Думата , с която искам да опиша софтуера на този телефон е малко странна – хомогенен. Приятелски настроената среда е комбинирана с чара на Android, а именно големите възможности за контрол, но вече с повече мерки за сигурност. Разбира се, за това допринася собствения интерфейс на компанията TouchWiz, който добавя своето към Android. Харесва ми, че телефонът не е зареден с прекалено много ненужни приложения. Да, спечелили са някой лев от реклама, но всичко е в границите на нормалното. Даже някои от приложенията са много полезни и най-добрите в своята категория.

При Samsung Galaxy J5 2016 ни очаква 13-мегапикселова главна камера, с 5-мегапикселова камера отпред. Тук няма много промени спрямо по-стария модел. Интересна промяна е, че отпред вече има LED светкавица. Камерите са нормални за този клас. При прекалено тъмна обстановка и при голям зуум, съответно гледане на доста голям екран се забелязват неточности, но не мисля, че това е неочаквано. Отпред камерата е 5 мегапиксела и разполага със специален режим за селфита. Качеството е идеално за целта, а светкавицата позволява да се правят селфита и през нощта. Страхотно попълнение.

Процесорът е същия като при предшественика – разновидност на Snapdragon 410.Тук обаче работната честота е увеличена до 1,4 гигахеца, а работната памет от 500 мегабайта до 2 гигабайта. Процесорът е достатъчно силен да се справи с рутинни задачи, въпреки че е на две години.

Разгледайте тези калъфи за Samsung Galaxy J5 2016, които да разкрасят и подобрят вашият нов смартфон!