Categories
Без категория

Йорданка Христова шокира останалите съквартиранти

Йорданка Христова обяви себе си за най-достоен победител.

Безспорно най-голямата звезда в Къщата показа, че има високо мнение за себе си. На последните номинации, които се проведоха тя визира себе си за най-достоен победител. Може би знаете, че на последните номинации съквартирантите трябваше да определят един от тях за най-достоен и най-недостоен участник, който да спечели формата.

Единствено Йорданка Христова номинира себе си за такъв. Тя аргументира решението си с факта, че до момента не е влизала в конфликти с никой и не е проявявала битовизми за храна и алкохол. Не това обаче, подразни останалите съквартиранти в лицето на Тачо, Жени и Кали, които жестоко се обидиха от думите й, че ако трябвало да казва КОЙ не трябва да спечели предаването, то това са всички пушачи.

Поводът за индиректната атака срещу „пушачите“ е това, че заради техните цигари и алкохол, тя не успя да си купи кори за баница и тиква, с които да направи специален тиквеник в чест на починалата й майка. В крайна сметка Йорданка Христова получи необходимите продукти от ВИП Брадър, който удовлетвори молбата на Кали, Жени и Ели Гигова, които неистово го умоляваха да предостави нужното за приготвянето на тиквеника.

коментар(и)