Categories
Без категория

Йорданка Христова и Евгени Минчев – страшното политбюра на ВИП Брадър!

Новото политбюро на Биг Брадър

Новият сезон на ВИП Брадър вече започна и родните знаменитости започнаха да се настаняват в Къщата, наречена „Образцов дом“. Първа прага на луксозното имение прекрачи великата Йорданка Христова, която изненадващо попадна в редиците на риалити формата, а след нея, дебюта си в Къщата направи и Евгени Минчев.

Примата на истинската българска музика и паркетният лъв, получиха сериозно призвание от другаря Биг Брадър, като те ще играят ролята на политбюро, в новият сезон на предаването. Йорданка и Евгени ще ползват луксозна спалня, само за двамата, която ще бъде и с отделен санитарен възел. Те ще бъдат имунизирани от номинации за елиминиране от шоуто, както и ще могат да номинират не по 2, а по 3 участника. Те ще ползват и други специални преференции, които обаче са обвързани и със сериозни ангажименти.

Йорданка Христова и Евгени Минчев ще трябва да разделят останалите 12 участници на 2 групи. 6 от тях ще имат правото да се настанят в Образцовият дом, а другите 6 ще трябва да настанят в трудово-изправителното отделение, в което никой не иска да попада. Точно в комунистически стил, едните ще бъдат обгърнати в лукс, а другите ще бъдат подложени на мизерия и унижения.

Вече прага на Къщата прекрачи и фолк-дивата Кали, която ще бъде настанена в луксозното имение. Лудата Галя, както е известна като млада ще има честта да се радва на лукса, а кой ще бъде настанен в изправителното, ще разберем само след броени минути.

коментар(и)