Categories
Без категория

Йоанна натиска Ненчо за бебе, актьорът се дърпа – gp-gallery.com

Майчинският инстинкт се е събудил у певицата Йоанна Драгнева. Тя все по-често споделяла, че мечтае за бебе, и натискала любимия си Ненчо Балабанов да станат родители, пише столичен всекидневник.
Той обаче се дърпал, разкриват приятелите на двойката“. Желанието на Йоанна да стане майка било толкова голямо, че вече била станала непоносима за почти всичките си дружки. При всяка среща с тях им досаждала със „сладки“ историйки за бебета и малки деца. Непрекъснато разглеждала в интернет клипчета на малчугани, разтапяла се при всяка по-хубава снимка на бебе, а в дейността си на общински съветник не се занимавала с почти нищо друго освен с „детски“ теми.

За нейно огромно нещастие обаче любимият й Ненчо е на другия полюс по въпроса с наследниците. Той вече има свое отгледано дете и не бил кой знае колко навит отново да сменя мръсни памперси и да се обрича на хронично безсъние. Притеснявал се и че синът му и без това ревнува от втората му жена.

Йоанна обаче вече се стряскала, че биологичният й часовник тиктака. След по-малко от два месеца тя ще навърши 30 години и искала да отпразнува рождения си ден бременна. В нейните представи тази възраст открай време била поставена като своеобразна граница, след която жената трябва да има всичко – и кариера, и мъж, и деца.

„Йоанна от малка е свикнала да си прави планове за всичко. Смятала е, че на 30 ще има напълно подреден живот. Не може да се примири, че това няма да стане“, коментират познати на певицата.

Наскоро двамата с Ненчо бяха забелязани в столична АГ болница във видимо добро настроение. Всички предположиха, че може би очакват дете и са били на консултация, но това се оказаха напразни надежди за Йоанна. Въпреки това обаче тя не се отказва и използва всеки удобен случай да напомни на любимия си, че няма да е лошо да скрепят любовта си с бебе.