Categories
Без категория

И дъщерята на Николета Лозанова участва в реклами – gp-gallery.com

Плеймейтката Николета Лозанова явно не се спира пред нищо, за да спечели някой и друг лев. От години се знае, че тв водещата на „Папараци“ е обсебената финикийските знаци и прави какво ли не, за да трупа богатство. Сега вече Николета мина всякакви граници и реши да продаде лицето на дъщеря си Никол за реклама на денонощна детска клиника в Пловдив.

„Николета отдавна чака Никол да порасне достатъчно, за да може да я предлага като рекламно лице. Момиченцето е сладко и чаровно, а майка й страда от болни амбиции. Никол предизвиква интереса на много рекламодатели, които го искат на брошурите си и клиповете. Сега само за една публикация в интернет, където свързва дъщеричката си с пловдиската детска клиника, Николета прибра огромна сума пари“, споделят близка на бившата плеймейтка.

След раздялата с Валери Божинов Николетка прави всичко възможно, за да поддържа висок стандарт. Тя омайва богати чичковци, които да плащат повечето й почивки, дрехи и скъпи аксесоари. Въпреки това обаче водещата на „Папараци“ не пропуска да използва всяка възможност да прибира пари от реклама като продава лицето или тялото си.

„На запад много майки използват децата си, за да трупат богатство, но това ми се вижда студено и бездушно. Все едно е средство, чрез което да си набавяш хубавите дрънкулки. Децата, които влизат в този бизнес от малки губят част от невинността си, а Никол е прекалено малка. Жалко, че няма кой да спре подобно посегателство над детето в България“, казва детската психоложка Евелина Недева.

loading…