Categories
Без категория

И Венци Василев напусна ЦСКА!

Още един футболист обяви раздялата си с армейците.

След като вчера хърватският краен бранител Тончи Кукоч използва официалният си профил във Фейсбук, за да обяви раздялата си с армейците, днес неговият пример беше последван и от Венци Василев, който използва социалната мрежа, за да изрази благодарността си, че е имал възможност да играе две години в най-големият отбор в България.

Централният защитник разкри и причината, поради която е решил да прекрати едностранно договорът си с армейците, поради неизплатени заплати. Той посочи, че не желае да играе във „В“ група и няма доверие в настоящите собственици на клуба Ивайло Манджуков и Милко Георгиев.

По този начин бройката футболисти, която напусна ЦСКА набъбна сериозно. Първият, който обяви раздялата си с червените беше Тони Силва. Впоследствие същото сториха още Максим Уваренко, Апостол Попов, Тончи Кукоч, Стефан Николич, Неманя Милисавлевич и Стивън Съндей. С изтичащи договори са Дивиш, Бергонси, Жоаким, Маркиньос, Валентин Илиев и Александър Тунчев. Очаква се по-късно днес Манджуков-син и другият основен акционер да дадат пресконференция за случващото се на „Борисовата градина“.

коментар(и)