Categories
Без категория

Италиански гранд подготвя оферта за футболист на Ботев Пловдив

Лацио се интересува от младият полузащитник.

Днес спортните ежедневници в Италия информират, че Лацио подготвя оферта за младежкият национал на България и футболист на Ботев Пловдив Милен Гамаков. Полузащитникът отдавна е полезрението на римските орли и е много вероятно до края на трансферният прозорец да се стигне до преминаването на играчът на канарчетата в италианският гранд.

Интерес към Гамаков не липсва и от други отбори от Серия А. Палермо също следи изявите на младият полузащитник, но най-вероятно няма да се включат в борбата за подписът му, тъй като имат достатъчно играчи в халфовата линия. Освен италианските грандове и българският шампион Лудогорец проявяваше сериозен интерес към халфът на Ботев, но предвид отпадането от Шампионска лига е малко вероятно да се стигне до подобен трансфер.

Според италианските медии Гамаков е „вариант Б“ за Лацио, които са насочили усилията си към привличането на младежки национал на Скуадра адзура, но името му се пази в строга тайна от страна на ръководството на орлите. В случай, че сделката пропадне, ще се опитат да привлекат българският футболист.

Остави твоят коментар

коментар(и)