Categories
Без категория

Истина е! Деси Слава спи с Малката Кобра – gp-gallery.com

Фолк дивата ДесиСлава рязко снижи възрастовата граница на своите любовници. Въпреки опитите й да потули интимната си връзка с младеж, почти на годините на сина й Майки, „ШОУ” се сдоби с неопровержими доказателства, че блондинката от Гълъбово спи с наследника на Кубрат Пулев – Благой Найденов.

Репортер на народното издание се натъкна на доказателства за връзката на фолкпевицата и олимпийския шампион за младежи. Само преди дни пайнерката отрече в телевизионно интервю за присъствието на нов мъж в спалнята й.

Истината обаче е съвсем друга…

Младият плейбой изпорти кака си

Деси, като лично потвърди в социалната мрежа фейсбук за отношенията им. От известно време насам младият боксьор, който в спортните среди е наричан Малката Кобра, публикува загадъчни снимки, на които обаче не показва лицето на партньорката си. Обаче, след като не устоя на желанието си да се изфука, че тренира мокри спортове с една от най-желаните българки, Благой публикува селфи, на което се вижда само част от женско лице, залепнало с целувка на бузата му. Никой обаче не може да сбърка устните и нослето на ДесиСлава!