Categories
Без категория

Ирония! Трима приятели заснеха неволно как ги застрелват! (ВИДЕО 18+) – gp-gallery.com

Трима мъже бяха простреляни от въоръжен нападател, докато са седели в кола, пуши ли са и са слушали музика. При това те са излъчвали как отмарят във Фейсбук. Мъжете на 27 и 29 години са били откарани в болница в Норфолк в американския щат Вирджиния с огнестрелни рани. Двама от тях са с опасност за живота. Полицаите са пристигнали на мястото на инцидента, след като очевидци подали сигнал за чути изстрели. Стражите на реда заварили жертвите на престъплението в колата с огнестрелни рани по телата им.

Ти Джей Уилямс е пуснал лайвстрийма във Фейсбук, на който се вижда как той и другите двама мъже пушат в колата. Данте Рашар Уилямс е бил зад волана на колата.

Пет минути след началото на лайвстрийма се чуват серия изстрели и телефонът, от който се води излъчването, пада на пода на автомобила, но продължава да записва още около половин час.

Въпреки, че мъжете вече не са в кадър, след края на стрелба се чува как някой казва: „Моля те, извикай линейка”. След това се чува как някой се обажда в бърза помощ и дава адреса, за да може да пристигне линейка.

След това се чува мъж, който казва на простреляните „да стоят спокойни”. 10 минути по-късно линейките пристигат.

Източник: БЛИЦ