Categories
Без категория

Ивана сте стопи! Направо неузнаваема е! (СНИМКА) – gp-gallery.com

Ивана се зарече никога повече да не е дебела! Певицата свали 22 килограма само за една година и смята да се задържи на сегашното тегло.

Изпълнителката първоначално е свалила 12 килограма, след което върнала няколко. После започнала втори курс и резултатът година по-късно е повече от окуражителен.

Ивана не крие, че дължи чудодейното си отслабване на бившата депутатка от ДПС Петя Раева. Тя й изготвила специален хранителен режим, освен това ползва и добавка за отслабване.

„Основното, което разбрах, е че килограмите може много бързо да се свалят, но истинското майсторство е да не ги натрупаш отново. Зарекла съм се никога повече да не допускам да се запусна, да съм в неестетична форма. Въпреки че при мен натрупването на килограмите не беше от лакомия, а по здравословни причини. Радвам се обаче, че най-после открих правилния режим за себе си”, сияе Ивана.

Тя е доволна, че отново е пълна с енергия и дори не усеща обичайната умора по време на участията си, които продължават по 2 часа и повече.

Изпълнителката преживява втори възход на кариерата си и в момента отново е сред най-ангажираните звезди на „Пайнер”, пише ежеседмичник.

Източник: БЛИЦ