Categories
Без категория

Ивана отново надебеля! Стана 90 килограма! Отказа диетите!

Певицата вече тежи 90 килограма!

Емблематичната фолк певица за пореден път се предаде в борбата с излишните килограми. Ивана отново възвърна предишната си фигура и кантарът удари цифрата от 90 килограма! Изпълнителката на няколко пъти се опитваше да се отървете от тлъстините, но без успех. Тя за кратко успяваше да се втали, но впоследствие си връщаше старите килограми и дори качваше нови.

Явно непрестанните неуспехи са обезверили Ивана и тя категорично отказва да се подложи на нова диета и не се интересува, че отново е качила 15-20 килограма. Това забелязаха зрителите, които присъстваха на тържественото мероприятие в Айтос, на което певицата беше почетен гост и забавляваше останалите със своите песни.

Всъщност Ивана има горчив опит с диетите и дори при една от тях е била на косъм от смъртта. Тогава тя е спазвала диетата на Доктор Аткинс, която е изключително строга и почти нищо не се яде. От немощ певицата е припаднала по време на свое участие, а лекарите, които са я приели в медицинското заведение са разкрили, че е имало вариант диетата да завърши с фатален край!