Categories
Без категория

Ивана крие греховна любов с Митьо Очите – gp-gallery.com

Фолк звездата Ивана е направила аборт от несебърския наркобос Митьо Очите. В далечната 2000 г. певицата е премахнала плода на греховната си любов, твърди ежедневник. Публична тайна от години е, че Ивана е имала афера с Очите в продължение на няколко години.
Двамата имали връзка от 1998 г. до 2000 г. По това време Митьо все още не е онова страшилище, от което трепери цялото Южно Черноморие, а набиращ сила гангстер, който е дясната ръка на боса на ВИС-2 Георги Илиев за региона.

Митьо се запознава с Ивана, която все още не е мегазвезда на фолка, а прохождаща изпълнителка, която даже няма договор с „Пайнер“.

Тя има ангажименти по кръчмите в Несебър, Приморско и Созопол, където чест гост е Димитър Желязков. Въпреки че е женен, Очите започва авантюра с Ивана. По това време певицата също е семейна, тя е омъжена за ученическата си любов Валентин. Именно заради авантюрата си с гангстера певицата на „Шампанско и сълзи“ се развежда със съпруга си.

През 2000 г. обаче Ивана забременява от любовника си. Певицата иска да задържи детето, но Митьо е категорично против. В крайна сметка бъдещата звезда на фолка премахва плода, но с това слага край и на връзката си с подземния бос.