Categories
Без категория

Ивайло Петев обеща победа срещу Норвегия

„Лягам и ставам с мисълта за мача с Норвегия“, заяви Петев пред БТВ.

Националният селекционер обеща пред камерите на БТВ, че единствената цел пред него и футболистите ще бъде да постигнат победа над Норвегия следващата седмица. Това е най-важният двубой за националите и ако успеят да вземат трите точки срещу скандинавците ще увеличат значително шансовете си за класиране на ЕВРО 2016.

Ивайло Петев сподели, че „ляга и става“ с мисълта за победа и добро представяне срещу Италия. Той заяви, че срещу него се води медийна война от определени лица, но отказа да назове техните имена. Селекционерът добави още, че не обръща сериозно внимание на тези неща и няма да позволи спекулациите в медиите да повлияят на играта на футболистите.

Двубоят с Норвегия е на 3 септември в София на стадион „Васил Левски“. Ивайло Петев призова феновете да напълнят стадиона, тъй като отбора има нужда от тяхната подкрепа. Същото направиха и част от повиканите от него футболисти. Като Илиян Мицански дори беше „по-краен“ в изказванията си, като заяви, че, ако не напълним стадиона не заслужаваме да играем на европейското първенство във Франция.

Остави твоят коментар

коментар(и)