Categories
Без категория

Зрителите ще номинират един от съквартирантите за изгонване във ВИП Брадър!

Продуцентите дават възможност на зрителите да номинират един от тях за изгонване.

Продуцентите на предаването за пореден път изненадаха своите зрители. След като върнаха Тачо в играта, вкараха майката на Албена Вулева в Къщата, те отново успяха да шокират всички феновете на предаването.

Във вчерашния лайв епизод съквартирантите трябваше да се номинират очи в очи. Най-много номинации получиха Жени и Тачо, Албена Вулева, Камелия Воче и Камелия Тодорова. Това обаче, не беше всичко. ВИП Брадър изненада всички като обяви, че зрителите ще имат възможност да излъчат още един номиниран съквартирант! За да се случи това феновете на предаването могат да гласуват на официалната страница на предаването във Фейсбук. Те ще могат да номинират един от следните участници: Влади Въргала, Зорница Линдарева, Кали, Наско Месечков и Йорданка Христова .

Ели Гигова е номинирана автоматично, тъй като беше капитан на своя отбор, който загуби номинационната игра. Именно поради тази причина Ели Кучкова, Иво Аръков и Wosh MC спечелиха имунитет. Плеймейтката беше капитан на отбора-победител и имаше възможност да спаси възнагради с имунитет двама от своя отбор.

Остави твоят коментар

коментар(и)