Categories
Без категория

Зрелищно преследване в Пловдив и ранен полицай

Невероятно преследване предизвика катастрофа!

Днес към 10 часа зрителите на Пловдив станаха свидетели на зрелищно преследване с коли, което би било достойно за някой холивудски екшън. В крайна сметка органите на реда са успели да задържат провинилото се лице и дори има ранен полицай. Ето каква информация разпространиха от пловдивската полиция:

Към 10 часа наш патрул е засякъл лек автомобил „Мерцедес“ със старозагорска регистрация. Водачът на превозното средство е извършило нарушение, след като е навлязъл в забранена улица. Вследствие на това полицейския патрул е подал сигнал на нарушителя да спре, но той не ги е отразил и си е продължил по пътя. След което започва гонитбата между двата автомобила, която е продължила няколко километра. Водачът на Мерцедеса дори се е опитал неколкократно да избута полицейския автомобил от пътя. В крайна сметка един от униформените е спукал гумата на старозагорския автомобил, вследствие на което се е блъснал в паркиран автомобил.

Водачът на полицейската кола пък изгубил контрол върху автомобила и навлязъл в насрещното движение и се е ударил в два леки автомобила.

Остави твоят коментар

коментар(и)