Categories
Без категория

Зорница Линдарева отправи сериозни закани към Стефан Манов-Тачо

Красавицата отправи заплахи към завърналия се Тачо.

Завръщането на Тачо в Къщата предизвика усмивки по лицата на повечето съквартиранти, но на едно от тях далеч не му беше до гримаси от щастие. Напротив. При вида на Тачо, отново в Къщата на ВИП Брадър, Зорница Линдарева буквално изпадна в шок и ужас. Тя няколко минути не успяваше да осъзнае какво се случва, а след като бившия й любовник падна на колене и поиска ръката на Жени Калканджиева пред всички съквартиранти, тя тотално забрави къде се намира и какво се случва около нея.

Първоначално тя искаше да напусне шоуто веднага щом се появи Тачо, но след дълги разговори и разубеждения от страна на Албена Вулева и Камелия Воче, тя все пак се оттегли от първоначалните си намерения и се примири с факта, че ще трябва отново да живее под един покрив с Тачо и Жени.

Това обаче, не беше краят на вечерта. Зорница Линдарева събра смелост и се изправи лице в лице с Тачо, който до този момент видимо я отбягваше. Тя съвсем целенасочено го провокира и заплаши, че ако отново й посегне или дори потърси някакъв контакт с нея ще стане лошо.

По последна информация, Зорница отново е поискала да напусне шоуто и тази вечер ще разберем дали продуцентите са уважили нейното желание!

Остави твоят коментар

коментар(и)