Categories
Без категория

Зорница Линдарева напуска Къщата на ВИП Брадър!

Зорница събра най-много от вота на зрителите и напусна шоуто.

Любовницата на Тачо беше изгонена от зрителите вчера. Тя събра най-много от негативния вот и официално за нея шоуто приключи. Зорница Линдарева сподели на излизане от Къщата пред Ники Кънчев, че не съжалява за нищо и се радва, че е била част от любимото си предаване.

Любопитен момент обаче, уловиха камерите между Ники Кънчев и Зорница. Водещият на живите предавания понечи да изтрие червилото по лицето й, което се беше размазало. Не за първи път водещия на предаването показва симпатии към някоя от участничките. Вероятно си спомняте как се държеше Кънчев с Памела Андерсън и какви комплименти отправяше по адрес на златките!

Грозно впечатление на зрителите направи Кали. Фолкпевицата беше една от съквартирантките, които видимо недолюбваше Зорница и нямаше топли отношения с нея. За сметка на това обаче, тя се разплака, след като Ники Кънчев обяви, че Зорница ще трябва да напусне Къщата две седмици преди финала. Вероятно с тази постъпка Кали е искала да спечели симпатиите на зрителите, но предвид коментарите, които се бълват по неин адрес във Фейсбук, май не успя да го направи!

коментар(и)