Categories
Без категория

Зорница Линдарева е в болница! Продуцентите на предаването отричат.

Вчера към 22:00 часа са приели Зорница в Токуда заради отравяне с хапчета.

Познатата в обществото като „Любовницата на Тачо“ е била приета в болница, тъй като е прекалила с хапчетата и алкохола. Случката се е разиграла след вчерашния лайв за номинациите. Някъде към 22 часа Зорница е била откарана и настанена в Токуда за лечение, след като е „превишила дозата“. За щастие съквартирантката вече е в добро състояние и се е върнала в Къщата на ВИП Брадър.

В случая обаче, не става за някакъв опит за самоубийство или друго подобно нещо. Приятели на скандалната „лейди“ споделят, че това е специалната диета на Зорница, с която е успяла да смъкне онези 30 килограма, които я измъчваха преди време. Въпреки че възлюбената на Тачо сподели пред останалите съквартиранти, че в реалния живот го кара на кафета, маруля и малко вино, явно е „забравила“ да уточни тази малка подробност с антидепресантите.

Със сигурност напрежението в Къщата не й се отразява по най-добрия начин. Въпросът е още колко дълго Зорница ще издържи в тази обстановка и дали от ВИП Брадър ще споделят за тази случка пред своите зрители.

Остави твоят коментар

коментар(и)