Categories
Без категория

Зорница Линдарева, Атанас Месечков и Иво Аръков ще бъдат партизани!

Номирани за изгонване, но остават в Къщата!

Тримата бяха сред номинираните за „внезапна смърт“. Към тях трябваше да се присъедини Евгени Минчев, но той като член на Политбюро има имунитет и автоматично отпадна от номинациите и се спаси от „изгонване“. Той заедно с любовницата на Тачо събраха най-много от наказателния вот, а Месечков и Аръков бяха с равни номинации.

Първоначално ВИП Брадър спомена, че тези, които получат най-много номинации ще напуснат Къщата завинаги. Както обаче, често се случва в предаването „всяка заповед е предпоследна“ и този път бяхме „изненадани“ от решението на Големия брат. Те бяха преместени в съседната къща, в която Иво Аръков вече е обитавал и поставени под нова роля – „партизани“. Тази им роля им дава преимуществото да наблюдават какво се случва в Резиденцията и на базата на това да подготвят революция!

Предстои да видим какво ще се случи, но от „луксозната къща“ вече разкриха намеренията на Брадъра и са пределно сигурни, че тримата не са изгонени окончателно от предаването. Зорница Линдарева пък беше крайно разочарована от решението на нейните съквартиранти и пожела да напусне „новата си обител“.

Остави твоят коментар

коментар(и)