Categories
Без категория

Зорница и Ели Кучкова са номинирани! Страшен скандал се разрази в предаването!

Двете изпаднаха в истерия.

Съвсем очаквано двете красавици събраха най-много отрицателен вот и една от тях ще напусне предаването в началото на следващата седмица. Двете биват недолюбвани от по-голяма част от съквартирантите – най-вече в лицето на Йорданка Христов, Евгени Минчев, Кали, Камелия Воче, Камелия Тодорова и Ива Екимова, които сформираха свой собствен лагер и диктуват правилата в Къщата.

Поводът за скандала, който двете спретнаха обаче, не беше свързан с номинациите, ами с факта, че двете кокетни вече няма с какво да се мажат и да поддържат „красотата си“. В тази връзка те изпаднаха в истинска истерия, която буквално събра очите на останалите съквартиранти. Те не вярваха на случващото се и дори Тити Папазов, който видимо им оказва подкрепа до момента се изказа остро срещу тяхната реакция. Те заплашиха, че ще бойкотират бъдещите мисии, без значение, че в Къщата вече няма какво да се яде!

В крайна сметка скандала завърши с крокодилски сълзи от страна на двете дами и не успяха да постигнат своето – да изнудят ВИП Брадър да им даде желаната козметика.

Остави твоят коментар

коментар(и)