Categories
Без категория

Зов за помощ! Димитър Йовов се нуждае спешно от 164 000€!

Зов за помощ налага спешно събиране на средства, чиято сума е над 160 000 евро. Става въпрос за Димитър Йовов, живущ в гр. Пловдив. През месец юли тази година, на 37-годишният мъж била поставена диагноза „остра милоидна левкимия – М4“, която налага неизбежна костно-мозъчна трансплантация. Операцията трябва да бъде извършена в клиника в Хелиос във Висбаден, Германия.

Мъжът е добър съпруг и баща на две прекрасни момиченца – Мина (17 г.) и Веси (12 г.). Като по-малкото дете е със синдром на Даун, а това допълнително натоварва ежедневието на и така угриженото семейтво, като се изискват специални грижи за детето и обучението ѝ в специализирано учебно заведение.

Сумата от над 300 000 лв. е твърде висока и е непосилно семейството да събере средствата само. Ние изпращаме призив към вас, нашите читатели, да помогнете с каквото можете, защото в трудни моменти, дори малките жестове са повод за радост.

Как можете да помогнете на Димитър? Изпратете SMS  с текст DMS MITKO, на кратък номер 17777. Можете да изпратите пари и на дарителската сметка, която е със следните данни:

IBAN: BG46FINV91501316536260; BIC: FINVBGSF, Банка : FIBANK

Тези, които са в чужбина, могат да помогнат и чрез PayPal: mitko.yonov@gmail.com

Нека да дарим семейството и Димитър с усмивка и втори шанс! Разчитаме на вас! Помогнете!

Остави твоят коментар

коментар(и)