Categories
Без категория

Знаете ли какво мислят за вас хората, ако носите обувки с платформа? – gp-gallery.com

Модни критици, психолози и какви ли не други специалисти в сфери, като психологията и модата са достигнали до извода, че чрез любимите ви мъжки обувки или дамски обувки, много лесно може да се определи характера на един човек. Независимо от къде си взимате обувки и дали те са втора ръка или пък са скъпи немски обувки, както и дали са от най-скъпите витрини на обувки Tamaris или пък на обувки s.oliver например, характера ви се издава на база на това какъв е любимият ви вид обувки.

Няма значение дали си падате по скъпите и елегантни предложения на обувки caprice или пък търсите по-евтините такива от магазина за дамски обувки в близост до вас, ако любимите ви обувки са тези на платформа, то това означава, че вие сте всеотдайна и бихте направили всичко за приятелите си. Обичате комфорта и това си проличава в отношенията ви с хората, а в любовта търсите стабилност и дълга връзка.

В същото време обувките с ток например издават, че вие си падате по забавленията и шумните партита. Всички те ви дават възможност да блеснете с уникална визия и сексапил, които да подчертаете именно с такъв тип дамски обувки. Обичате хората да ви забелязват и да ви се радват.

Ако обаче не искате да преценяват за вас по дължината на краката ви или пък по това колко е дълга роклята и полата ви, то значи вие си падате по военните кубинки и ботуши. Това показва, че вие предпочитате да правите всичко сама и да се доверявате предимно на себе си. В същото време не сте от дамите, които да показват лесно чувствата си, но все пак сте жена, която има дълбока душевност.

Ако любимите ви обувки за носене са маратонки и всякакъв вид спортни обувки, то вие сте от тези дами, които не обичат да се задържат на едно място, просто защото им става скучно. По тази причина бихте обиколили света ако имате възможност и то веднага. Пътешествията са за вас.