Categories
Без категория

Защо Ирен Онтева се срамува от любовника си милионер – gp-gallery.com

Ирен Онтева отскоро има нов мъж в живота си – богаташът Умберто Фабри. Той е от Монте Карло, където е известен с бизнеса си, а и със страстта си към жените, твърди HotArena.

Оказва се, че бившата на Христо Сираков няма нищо против да пилее средставата на новия си Чичко Паричко, но се срамува да афишира, че спи с него. Явно доказателство за това е, че тя качва в профилите си в социалните мрежи снимки само от къщата му и яхата му.

Но на фотосите е само тя, без него. Какво излиза от цялата работа? Прави се на баровка, а всъщност крие от кого е осигурен охолния й живот към днешна дата.

За разлика от нея обаче Умберто Фабри се скъсва да пуска фотоси как мляска по устата нашата Ирен. И нормално! Човекът не вижда нищо лошо да се похвали със завоеванието си.

Умберто е бизнесмен, живее в Монте Карло. Както се вижда на една от снимките е личен приятел с Флавио Бриаторе бивш управляващ директор на тимовете от Формула 1 – Бенетон, Рено и бивш собственик на тима на Лижие, както и съсобственик на британски футболен тим Куинс Парк Рейнджърс.

Преди повече от 10 години Онтева роди син на родния богаташ Христо Сираков – Кристиян. През годините тя сменяше различни мъже, кой от кой по-голям милионер. Последната й официална връзка бе с Давид Бучолини, когото тя дори си позволи да представи на обществото.

Давид и Ирен ходеха заедно по събития и демонстрираха щастлива връзка, докато богатият италианец не я замени с друга по-млада моделка.