Categories
Без категория

Запознайте се с новото ръководство на ЦСКА! БЕЗУМИЕ! – gp-gallery.com

ЦСКА се сдоби с нови директори и се раздели с досегашните навръх Велики четвъртък. Александър Тодоров и Бойко Ноев са аут, а част от управата на ЦСКА станаха Николай Паслар и Тодор Тодоров.

Бившият борец Паслар и Тодоров са избрани за членове на Управителния съвет, но това не е всичко. Паслар вече е новият председател на Управителния съвет и изпълнителен директор, а Тодор Тодоров става зам.-председател.

Паслар е известен с прякора Овчаря. Той е бесарабски българин, роден е на 12 юни 1980 година в град Тараклия, Молдова. Произхожда от бедно семейство. Баща му е чобанин. Детството на Николай не е леко – пасе овце, за да помага на родителите си.

Започва да се занимава с борба на 10- годишна възраст и в края на 1999 година изявите му са забелязани от президента на БФБ Валентин Йорданов и Гриша Ганчев. Те провеждат разговор с Паслар по време на световното първенство за мъже в Анкара, където борецът и треньорът му присъстват като гости. Предложението на Йорданов и Ганчев е твърде привлекателно за да бъде отхвърлено и през март 2000 година Паслар получава български паспорт. Има спечелени 12 медала от големи състезания – 6 за Молдова и 6 за България. Той е световен и двукратен европейски шампион за мъже.

Източник: БЛИЦ