Categories
Без категория

Заплашват двойника на Николета – Жорето Кучков – gp-gallery.com

Цветисти ругатни и заплахи засипват супер атрактивен двойник на Николета Лозанова. Тийнейджърът с предизвикателния псевдоним Жорето Кучков е залят от неодобрителните коментари и от част от феновете на тв водещата. Жорето от доста време предизвиква интереса на хиляди потребители в социалните мрежи, които следят изкъсо изявите му. Младежът публикува предизвикателни снимки, на които се появява с женски дрехи, изскубани вежди и гримиран, досущ като идола си Николета, пише Флагман бг.

Кучков придоби още по-голяма популярност, след като миналия месец за него бе излъчен телевизионен репортаж. Още тогава младежът, роден в Котел, се оплака, че заради атрактивната си визия получава много заплахи и дори се страхува за живота си. Впоследствие те са зачестили, показа проверка на вестникът. Във Фейсбук валят смъртни заплахи и нецензурни обиди срещу Жорето Кучков, като авторите им са най-вече мъже.

Някои дами го защитават, че животът си е негов и ще прави каквото си иска. Марияна Босовска пише: „ОК, може и да е гей, но това не означава, че трябва веднага всички да го обиждате и да го нападате. Нека бъдем малко по-човечни и добри едни към други“.

Други от нежния пол обаче също са крайни в коментарите си. „Жалко за родителите ти. Как може да си такъв, тръгнал си в обратната посока, момче, нямаш нищо общо с Николета ти живееш просто чужд живот, това е“, пише Антония Пенова.

Още няколко дами добавят, че Николета трябва да я е срам, че има такъв фен. Това не плаши Жорето и той продължава невъзмутимо да пуска снимки, облечен и гримиран като бившата плеймейтка. За да е винаги актуален, следи всичко, което прави НиЛо. Не пропуска да хареса всеки пост на водещата в социалните мрежи. Въпреки заплахите, или може би и благодарение на тях, Кучков набира все по-голяма популярност, пише родно издание.

Във Фейсбук го следват близо 14 000 човека, които все пак са нищожна част от феновете на кумирката му, надминали 127 000 в официалния й профил. Всяка снимка на Жорето е харесвана хиляди пъти. Някои обаче го обвиняват, че използва възможностите за платени „лайкове“.