Categories
Без категория

Заедно можем да удължим живота на Светлана Кънчева

50 000 евро ли струва човешкия живот?, пита Светлана!

През март 2013 година лекарите откриват тумор в мозъка на младата майка. За съжаление обаче, той е отстранен частично поради неблагоприятното му разположение и по-голямата половина от него продължава да измъчва Светлана и да застрашава живота й. Туморът е окачествен като астроцитом 2 и 3 степен. Тя не се примирява с решението на лекарите от Пирогов и решава да потърси второ мнение от страна на доктор Герганов, който работи в International Neuroscience Institute (INI) Хановер.

Лекарят е категоричен, че може да се отстрани още една част от туморът и по този начин да се удължи живота на Светлана. Стойността на операцията обаче, възлиза на 50 000 евро, а държавата отказва да подпомогне лечението на Светлана, тъй като според нея хирургическата интервенция може да се проведе в България. Никой лекар в страната обаче, не желае да се наеме да я осъществи.

Ако искате да помогнете на младата майка може да го направите като изпратите СМС с текст DMS SVETLANA на номер 17 777 на стойност 1,20 с ДДС. Повече информация по въпроса може да откриете на официалната й страница в дарителския сайт на България!