Categories
Без категория

Журналистка направи на пух и прах Хилъри Клинтън! – gp-gallery.com

Като президент на САЩ Хилари Клинтън ще доведе света до трета световна война. Това пише в унищожителния си материал за Gli occhi della guerra журналистката Диана Джонстън. Авторката отбелязва, че Клинтън е израснала в семейство на републиканец и консерватор, в което доминиращата идея била агресивната американска мечта за превъзходство. „Ако използвате сила, ще вървите напред”, пише журналистката. Такава политика е избрала и Клинтън в политическата си кариера. Външната политика на Америка беше най-агресивна именно докато тя заемаше поста „държавен секретар на САЩ”.

„Каква е нейната роля в дестабилизацията на Близкия изток? Огромна. Тя гласува за нахлуването в Ирак през 2003 година и с гордост пое отговорността за катастрофалните либийски войни върху себе си”, пише Диана Джонстън.

Такава политика ще насърчава и на президентския пост, убедена е журналистката. Позицията на абсолютно превъзходство на Америка над другите страни ще доведе до изостряне на обстановката в геополитически план и ще завърши с трета световна война, резюмира Джонстън огромната си статия за биографията на бившата първа дама.

Източник: БЛИЦ