Categories
Без категория

Жестоко убийство на пет деца шокира САЩ

Баща хладокръвно уби своите пет деца в САЩ.

Пореден случай на жестокост разтърси американските граждани. Този път трагедията се е разиграла в американското градче Лексингтън в щата Южна Калифорния. Мъж на 32 години шокира полицейските власти със самопризнанието си, че е убил своите пет деца.

Родителите на децата са били разделени, като съдът е възложил попечителските права на бащата Тимъти Рей Джоунс. Децата са живеели с него, но заедно с майка им си поделяли грижите относно тяхното отглеждане. Те биват обявени за издирване от майка им на 3 септември.

Една седмица по-късно 32-годишният им баща Тимъти Рей Джоунс е спрян за проверка от полицейски патрул, който установил, че от колата му се носи алкохолна миризма, а седалките са целите в кръв. Мъжът бива арестуван и след няколко дни в ареста се признал за виновен и разкрил на полицаите какво е сторил с децата и къде ги е заровил. Труповете им са открити в затънтено местенце в Алабама. Децата са били на възраст от 1 до 8 годинки.

Очаква се в близките часове от полицията да свикат специална пресконференция, на която да дадат повече информация за случая разтърсил Съединените американски щати.

Остави твоят коментар

коментар(и)