Categories
Без категория

Жестока катастрофа отне живота на 4-годишно дете

Пиян шофьор причини смъртта на 4-годишно дете.

Вчера през нощта около 23:20 часа жестока катастрофа отне живота на 4-годишно дете! Трагедията се разиграла край Благоевград по пътя за Делвино. Тогава на спускане от мемориала „Кръста“ към Благоевград, лека кола Ауди излиза от пътя и пада в сто метрова пропаст. В колата са били четири човека – бащата, който е управлявал автомобила и след взетата кръвна проба е установено, че е употребил алкохол, майката на детето и тяхната племенница, която е била на възраст между 13 и 14 години.

Алкохолната проба е показала 0.95 промила! Само водачът на лекия автомобил е останал в болница, тъй като е със счупено ребро и травма на белия дроб. Майката на детето се е отървала с комоцио и порезни рани, а невръстната тийнейджърка е с цицини на главата и няколко рани от счупените стъкла на автомобила.

За съжаление четири годишното детенце е починало на място. То е изпаднало от преобръщащия се автомобил. Тепърва ще се установи какво точно е направил водача и с каква скорост се е движил, за да излезе от пътя и да попадне в пропастта.

Остави твоят коментар

коментар(и)