Categories
Без категория

Жени Калканджиева разплака Тачо

Силните думи на Жени разплакаха Тачо.

Раздялата между двамата е неизбежна. Жени Калканджиева е твърда в решението си и сподели пред Тачо и останалите съквартиранти, че веднага щом прекрачи изхода на Къщата ще поиска развод. Тези думи силно нараниха Тачо, който в началото не вярваше на заканите й, но в крайна сметка разбра, че тя е твърда в намеренията си. Това накара завърналия се в предаването съквартирант да се отдели в едно от ъгълчетата на Къщата и да пророни няколко сълзи.

Да припомним, че една от основните причини, поради която Жени Калканджиева се реши да преустанови всякакъв контакт с бащата на детето й е скандала, който се разигра между двамата преди няколко дни. Тогава Тачо вдигна луд скандал заради две бири и нарече жена си с изключително неприятни и вулгарни думи. Точно това преля чашата и Жени реши, че е крайно време да сложи край на взаимоотношенията си с него.

Тя сподели пред Йорданка Христова, че отвън той се държи по същия начин с нея и когато се напие става съвсем друг човек. Освен това се зарече, че няма да му проговори до края на предаването.

Остави твоят коментар

коментар(и)