Categories
Без категория

Жени Калканджиева не смята, че е лицемерно да посрещне с целувка любовницата на мъжа си!

„Два шамара ли да й ударя“ – коментира Жени.

Във вчерашния епизод на най-гледаното телевизионно риалити шоу в България, ВИП Брадър позволи на единствените останали в „трудовия лагер“ Албена Вулева и Зорница Линдарева да се присъединят към „елита“ в Резиденцията.

По този начин любовницата на Тачо се срещна очи в очи с Жени Калканджиева. Напук на очакванията обаче, двете се поздравиха и не си размениха обидни реплики или нещо друго, както го сториха Евгени Минчев и Камелия Воче. Зорница започна да се извинява на Жени, но съпругата на Тачо и сподели, че няма смисъл и този разговор ще го проведат някога извън къщата и камерите.

В късното предаване „Голямата уста“ водено от Венета Райкова, Жени Калканджиева беше потърсена за коментар относно случилото се и цялостната обстановка в къщата. Провокирана от водещата на предаването Жени Калканджиева си изпусна нервите и двете се „хванаха за гушите“ и си размениха няколко пиперливи реплики.

Според Венета Райкова постъпката на Жени Калканджиева е била лицемерна, но бившата собственичка на Визаж контрира с думите „Как да реагирам? Два шамара ли да й ударя“.

Остави твоят коментар

коментар(и)