Categories
Без категория

Жени и Тачо счупиха кревата от……

Двамата консумираха любовта си, но часовете след това се разделиха!

Часове преди да се изпокарат жестоко и да сложат точка на своите взаимоотношения, Жени и Тачо показаха нагледно своите креватни умения на съквартирантите, които бяха силно възмутени от случилото се.

Първа за това говори Камелия Тодорова. Видимо подразнена от охканията и пъшканията на двамата през изминалата нощ, тя изрази своето възмущение пред останалите съквартиранти. Людмила Захагева пък видимо доволна заяви: „Оправиха се хората. Така се оправиха, че май счупиха спалнята“.

Въпреки че Жени и Тачо изпълниха успешно своята тайна мисия, която им постави ВИП Брадър и по този начин спечелиха „луксозен бюджет“, който им позволи не само да напълнят хладилника с храна, но и да си закупят солидно количество алкохол, това не им попречи на двамата да се изпокарат жестоко часове след креватните си изпълнения.

Причината, поради която Тачо нагруби Жени до такава степен, че тя му върна годежния пръстен беше това, че тя е поръчала недостатъчно количество бира! Силно раздразнен от постъпката на жена си, Тачо я нападна жестоко пред очите на останалите съквартиранти и използва епитети от рода на „Проста си“; „Тъпа“ и т.н.

Остави твоят коментар

коментар(и)