Categories
Без категория

Жената на Бареков започна с обещанията!

Мария Календерска започна предизборната кампания на ББЦ

Мария Календерска, която заряза всичко и застана до Николай Бареков и неговите политически амбиции, даде интервю за Нова телевизия, в което на практика следва същата линия като своята си половинка.

Бившата журналистка е разочарована от политическата ситуация у нас, а именно това я е подтикнало да зареже журналистическата си кариера и да тръгне по един доста по-мръсен и неясен път. Календерска обясни, че предизборните обещания на „България без цензура“ са изпълними, като засегна въпроса с разкриването на 1 млн. нови работни места. Тя поясни, че този план е при евентуални 2 мандата на управление на ББЦ, което е по 150 000 работни места на година, но пък едва ли партията ще получи чак толкова сериозна подкрепа, че да управлява България.

Мария Календерска и Николай Бареков ще се борят, за да не се върнат ГЕРБ и Бойко Борисов на власт, като вече са готови с листите си за предсрочните парламентарни избори, а самата Календерска е на второ място в листата за 24-и МИР в София, а също така и Благоевград.

Разбира се, бе засегнат и въпроса с Цветан Василев и слуховете, че той е финансирал кампанията на ББЦ за евроизборите, но половинката на Бареков отхвърли тези обвинения и заяви, че е виждала банкера, но не го познава лично.