Categories
Без категория

Ето я диетата, с която Катя от „Ритон“ се вталява гарантирано – gp-gallery.com

Деветдесет дни Катя от „Ритон“ ще яде само месо, сирене, яйца, млечни продукти, соя и зеленчуци. Приготвя си малки порции по пет пъти на ден и добавя годжи бери преди всяко ядене. Не смесва храните и никакъв алкохол. Всяка сутрин пие топла вода с лимон.
„Всяка пролет си правя пролетно почистване на организма, което се базира на разделното хранене. Аз се опитвам целогодишно да се храня разделно, но когато дойде пролетта, се подлагам на 90-дневна диета. Тази диета е много известна и разпространена, но аз добавих и нещо ново“, споделя Катя пред „24 часа“.

Новото, което певицата е включила към нея, е, че яде годжи бери. Плодът засилва метаболизма и съдържа много витамини, антиоксиданти, минерали – всичко, необходимо за организма. Според Катя в периода след зимата е много полезно да се яде годжи бери, защото плодът засилва имунитета.

Тя разказва, че вече повече от 30 години всяка сутрин пие на гладно една чаша топла вода с половин лимон, а сега добавя и залято с вряла вода 50 г годжи бери. Преди всяко хранене пие от тази вода и яде малко от плодчетата. „По възможност гледам да се храня по-малко и на често – около 5 пъти дневно“, кацва още Катя от „Ритон“.