Categories
Без категория

Ето кои влязоха в къщата на ВИП Брадър

Йорданка Христова е една от звездите във ВИП Брадър.

Вчера започна новия сезон на най-гледаното риалити шоу в българския ефир. Очаква се да бъде изключително интересен сезон, като продуцентите ни обещаха много изненади. Тазгодишното „мото“ е „Образцов дом“. Ще се завърнем във времената на социализма. За целта къщата е разделена на две части – „Резиденция“ и „Трудов лагер“. Както се подразбира – „богоизбраните“ съквартиранти ще тънат в лукс в Резиденцията, докато останалите ще се „борят за хляба“ в Трудовия лагер.

Ако сте пропуснали да гледате влизането на съквартирантите, то е редно да отбележим, че те не са разпределени на „случаен принцип“. Беше извършен специален подбор от т.нар. „Политбюро“, което е съставено от Евгени Минчев и Йорданка Христова, които трябваше да определят съдбата на съквартирантите.

И така в Резиденцията компания на членовете на Политбюрото ще правят фолк певицата Кали, учителят по танци Атанас Месечков, топ моделът от Мартин Мартинов САЩ, джаз звездата Камелия Тодорова и Тити Папазов. С изпитанията на живота в Трудовия лагер ще трябва да се борят Иво Аръков, Ели Гигова, Камелия Воче, Ива Екимова, Елена Кучкова, Жени Калканджиева и нейния съпруг, плеймейтката Елена Кучкова и неповторимата Албена Вулева.

Остави твоят коментар

коментар(и)