Categories
Без категория

Ето как да направим успешна футболна прогноза

Информацията е най-важното нещо, от което имате нужда.

Много хора залагат по интуиция и изобщо не се вълнуват от това какво се случва в даден отбор, или пък в краен случай разгледат набързо някоя от хилядите обосновани футболни прогнози в нета и залагат. Докато по-опитните играчи не правят тази грешка и преди да заложат на даден мач, те първо се информират в детайли за състоянието на двата отбора – какво се случва с тях, как играят като гост или домакин, кой играч е контузен или наказан, кой е футболист в каква форма се намира и много други все важни фактори, които до голяма степен определят какъв ще бъде крайния изход на двубоя.

Важно е да съберете колкото се може повече информация за дадена среща, защото колкото повече информация имате, дори тя да бъде от непотвърдени слухове или на базата на лични наблюдения, толкова по-ясна представа ще добиете за крайния изход от футболната среща, която сте избрали. Разбира се, това е топка и може всичко да се случи, както обичат да казват повечето хора, но дали ще заложите за Челси срещу УБА, ако знаете, че в тази среща за тях няма да играят ключови играчи като Диего Коща, Азар, Оскар и други важни футболисти, защото на лондончани им предстои важна среща в Шампионска лига и ще излязат предимно с резерви в този двубой, за да се пазят за предстоящия двубой от купата на европейските шампиони.

Всеки вид информация е от значение. Най-важните неща, които трябва да знаете, преди да заложите на дадена среща са: има ли контузени или наказани играчи, които ще пропуснат двубоя, какво е настроението в двата лагера, как се движат в първенството, защото например, ако единия отбор е в серия от победи и има реален шанс да се бори за титла или място за европейските турнири, което накланя сериозни везните в полза на единия отбор. Освен това е важно да знаете дали има вътрешни проблеми в отбора между играчите и треньора или само между играчите, което също е важен фактор, който може да се окаже решаващ за изхода на двубоя.

Печелившите футболни прогнози в Prognozirame.com винаги са били свързани със събирането на достатъчно информация, която ви помага да направите правилния избор при определянето на крайния изход на двубоя. Все пак колкото и добре да сте информиран за дадена среща, винаги съществува известна несигурност и освен сухата статистика, трябва да разчитате и на вашия нюх при определянето на крайния изход от двубоя. Все пак трябва да имате едно наум, че всяка информация не се отразява по един и същи начин, защото например има отбори, които разполагат с много качествени резервни футболисти и отсъствието на някой играч може да не се окаже решаващо за крайния изход на срещата.