Categories
Без категория

Емануела разказа за преживяването си с Христо в тоалетната и стенанията! – gp-gallery.com

Емануела обясни защо напи Христо и след това се затвори с него в тоалетната. Безразличен ми е, исках да му сваля маската, заяви певицата. Двамата се номинираха взаимно за изгонване.Виждах го как ме гледа от самото начало. Знаех, че ме харесва. А после заяви, че не иска да участва в сериала, защото много обича приятелката си, заяви Емануела.

Исках да му сваля маската и го направих. Омръзна ми да се прави на най-великия и да тичат всички около него. Мисля, че щеше да е много по-безобидно да беше изиграл сериала, каза певицата и допълни: Не го харесвам. Никак. Не. Изобщо! Вече не усещам нищо. Безразличен ми е. изпитвах удоволствие и през цялото време го гледах дали е паднал. Мисля, че си го заслужава.

Емануела е хищних, видях в очите й желание за отмъщение. От петък насам ме боли сърцето и за това е виновна пак Емануела, заяви Христо, който пък номинира певицата за изгонване. По думите му е бил провокиран за напиването, но той е участвал доброволно, за да даде урок на Емануела.

Ден преди номинациите двамата се напиха зверски в Къщата, като обърнаха десетки чаши текила. Купонът им завърши зад вратата на заключената тоалетна, откъдето се чуваха сладострастните пъшкания на Емануела. Съквартирантите са категорични, че двамата са правили секс, тъй като преди това Еми и Ицо не криха ласките, които си размениха.

Източник: БЛИЦ