Categories
Без категория

Емануела на крачка от анорексията – gp-gallery.com

Поп фолк певицата Емануела е само на крачка от анорексията. Вече няколко седмици тя е на турне в САЩ и обикаля от град на град като почти всяка вечер има концерт. Любовни мъки и проблеми в работата обаче са причина Емануела да спре да се храни и да е на крачка от анорексията, пише ПИК бг.

Певицата е отслабнала драстично и ребрата й вече се броят. Тя непрекъснато публикува клипове и снимки в интернет, а феновете й са силно притеснени от външния й вид. „Стопила се е. Направо изглежда ужасно. Прилича на гладно африканче. Преди имаше апетитни форми и изглеждаше като истинска жена. Сега можеш да преброиш ребрата й. Останали са й само изкуствените гърди”, възмущават се почитателите й.

Според близки на певицата тя дълбоко страда по бащата на детето й – милионерския син Димитър Динев, който я заряза най-безцеремонно. Емануела непрекъснато се опитва да си върне любовта му с тъжни постове към него в социалните мрежи. Той си тръгна само месец, след раждането на сина им и оттогава певицата прави всичко, за да поднови връзката им. Преди време тя разкри, че Димитър я биел и това била причината двамата да се разделят. Той пък отрече нейните думи и заяви, че фолкаджийката само се домогвала до парите му.